fbpx
[ux_banner height=”385px” height__md=”247px” bg=”11452″ bg_size=”original” bg_color=”#000b38″ bg_pos=”68% 47%” video_visibility=”hide-for-small” visibility=”hide-for-small”] [text_box width=”30″ width__sm=”60″ scale__md=”66″ position_x=”100″ position_y=”50″]

MAKUL FİYATLARLA TÜRKİYE’NİN EN İYİ İŞ PLANLARI

[button text=”ÜCRETSİZ DANIŞ” style=”outline” link=”https://euroemploy.com/ucretsiz-danismanlik/”] [button text=”ŞİMDİ AL” icon=”icon-play” link=”tel:5356204769″] [/text_box] [/ux_banner] [ux_banner height=”318px” bg=”11534″ bg_size=”original” bg_color=”#000b38″ bg_pos=”55% 13%” video_visibility=”show-for-medium” visibility=”hidden”] [text_box width=”30″ width__sm=”46″ position_x=”100″ position_x__sm=”100″ position_y=”50″]

MAKUL FİYATLARLA TÜRKİYE’NİN EN İYİ İŞ PLANLARI

[button text=”ÜCRETSİZ DANIŞ” style=”outline” link=”https://euroemploy.com/ucretsiz-danismanlik/”] [button text=”ŞİMDİ AL” icon=”icon-play” link=”tel:5356204769″] [/text_box] [/ux_banner] [section padding=”0px” visibility=”show-for-medium”] [ux_stack direction__sm=”col” distribute=”center” distribute__sm=”center” align=”start” align__sm=”center” gap=”1.25″ visibility=”hide-for-medium”] [gap height__sm=”8px”] [button text=”AVANTAJLARI” color=”secondary” style=”gloss” size=”larger” radius=”10″ depth=”4″ depth_hover=”5″ icon=”icon-star”] [button text=”DANIŞMAN SEÇİMİ” color=”secondary” style=”gloss” size=”larger” radius=”10″ depth=”4″ depth_hover=”5″ expand=”0″ icon=”icon-angle-down” link=”#danışmanseçim”] [button text=”danışmanLIK fiyatları” color=”secondary” style=”gloss” size=”larger” radius=”10″ depth=”4″ depth_hover=”5″ icon=”icon-angle-down” link=”#şartlar”] [button text=”BİZİM YAPABİLECEKLERİMİZ” color=”secondary” style=”gloss” size=”larger” radius=”10″ depth=”4″ depth_hover=”5″ expand=”0″ icon=”icon-angle-down” link=”#danışmanseçim”] [/ux_stack] [ux_banner_grid visibility=”hide-for-medium”] [col_grid span=”5″ span__sm=”11″ height=”3-4″] [ux_image id=”11482″] [/col_grid] [col_grid span=”3″ span__sm=”7″ height=”1-3″] [ux_image id=”11483″] [/col_grid] [col_grid span=”3″ span__sm=”5″ height=”1-3″] [ux_image id=”11485″] [/col_grid] [col_grid span=”3″ span__sm=”6″ height=”1-2″] [ux_image id=”11484″] [/col_grid] [col_grid span=”3″ span__sm=”6″ height=”1-2″] [ux_image id=”11486″] [/col_grid] [/ux_banner_grid] [/section] [section padding=”0px”] [gap height__sm=”7px”] [ux_stack direction__sm=”col” distribute=”center” distribute__sm=”center” align=”start” align__sm=”stretch” gap=”1.25″ gap__sm=”0.25″] [button text=”İŞ PLANI ÖNEMİ” letter_case=”lowercase” color=”secondary” style=”gloss” size=”large” radius=”10″ depth=”4″ depth_hover=”5″ icon=”icon-star”] [button text=”KENDİMİZ YAZABİLİRMİYİZ ?” letter_case=”lowercase” color=”secondary” style=”gloss” size=”large” radius=”10″ depth=”4″ depth_hover=”5″ expand=”0″ icon=”icon-angle-down” link=”#kendimiz”] [button text=”İŞ PLANI ÜCRETLERİ” letter_case=”lowercase” color=”secondary” style=”gloss” size=”larger” radius=”10″ depth=”4″ depth_hover=”5″ icon=”icon-angle-down” link=”#ücret”] [button text=”BİZİM YAPABİLECEKLERİMİZ” letter_case=”lowercase” color=”secondary” style=”gloss” size=”large” radius=”10″ depth=”4″ depth_hover=”5″ expand=”0″ icon=”icon-angle-down” link=”#bizimyapabilecek”] [/ux_stack] [gap height=”40px” height__sm=”34px”] [row] [col span=”1″ span__sm=”12″ visibility=”hide-for-small”] [/col] [col span=”10″ span__sm=”12″] [ux_text text_align=”center”]

ANKARA ANLAŞMASI İŞ PLANI ÖNEMİ

[/ux_text] [ux_text font_size__sm=”0.85″]

Ankara Anlaşması ülkemiz vatandaşları için eşsiz bir fırsat olduğunu biliyoruz, ancak başvurumuzu nasıl yönetebiliriz ? Bir başvurumuzun başarılı olması için Ankara Anlaşması İş planı servisi almalımıyız? yoksa kendi yapacağımız Ankara Anlaşması İş planı başvurumuzda olumlu sonuç getirebilir mi? Bu soruların cevaplarını yazımızca detaylıca işleyeceğiz. 

Kısaca açıklamak gerekirse Ankara Anlaşması eşsiz olduğu gibi oldukça zor bir başvuru süreci vardır, bunun nedeni normal şartlarda 100.000 Euro gibi yüksek rakamlarla yapabileceğimiz ülkeye yatırım için olan bir vizeyi 5-10 bin Euro gibi düşük rakamlarla yapabilmemizdir.

Ve taktir edersiniz ki çoğu vize görevlisi bu konuda negatif bir tutum sergiler, bazen adeta başvurumuzu reddetmek için sebep arayabilirler. Bu durumda başvurumuz, ve iş planımız kesinlikle mükemmel olmalı, iş planında vize çalışanlarının red vermesine sebep olabilecek hiçbir açık kapı kalmamalıdır. Eğer bu şekilde mükemmel bir başvuru yapabilirsek Ankara Anlaşması zorlayıcıdır ve vizemizin kabul olma olasılığı çok yüksektir.

Ankara Anlaşması İş Planı başvurumuzdaki en önemli unsurdur,

Nedeni ise, İş planı başvurumuzda yeteneklerimizi, kişiliğimizi ve profilimizi gösterebileceğimiz vize memurlarına kendimizi tanıtabileceğimiz yegane yerdir. Ayrıca, Ankara Anlaşması İş planı, işimizde ne kadar ciddi olduğumuzu İş planının profesyonelliğinden gösterebileceğimiz, hedeflerimizi nasıl başaracağımızı, rekabetten nasıl ayrılacağımızı, hangi ay ve hangi yıl ne kadar gelir kazanıp ülkeye ne kadar katkıda bulunabileceğimizi ve Covid-19 gibi önümüze çıkan her engeli nasıl aşacağımızı detayları ile ve somut datalara dayandırılarak gösterilen yegane yerdir.

Vize memurlarınca iş planında cevaplandırılması beklenilen onlarca gizli soru vardır, kendimizi yerel rekabetten ayırmak için ne yapacağımız gibi, bunlardan birkaç tanesi bile cevapsız bırakılırsa başvurumuz, ve buna bağlı olarak hayallerimiz Vize memurunun insiyatifine kalmış demektir…

Bu nedenle Ankara Anlaşması İş Planı hazırlanımında bu önemi idrak etmeli, ve buna göre davranmalıyız.

Ankara Anlaşması İl Planı , tüm başvurumuz demektir… 

[/ux_text] [button text=”ÜCRETSİZ KISA DANIŞMANLIK” style=”gloss” size=”large” radius=”5″ depth=”3″ depth_hover=”5″ expand=”true” icon=”icon-gift” link=”https://euroemploy.com/ucretsiz-danismanlik/”] [/col] [/row] [row] [col span=”1″ span__sm=”12″ visibility=”hide-for-small”] [/col] [col span=”10″ span__sm=”12″] [scroll_to link=”#kendimiz”] [ux_text text_align=”center”]

ANKARA ANLAŞMASI İŞ PLANI – KENDİMİZ YAZABİLİRMİYİZ?

[/ux_text]

Birçok başvuran Ankara Anlaşması İş planını kendileri hazırlamayı düşünüyor, İngiltere’de bu yaklaşımla birçok başvuran başarılı olmuştur, ve bizde katılımcıların bu başarılarını destekliyoruz. Ancak, bizler insanları en doğru şekilde yönlendirmek ile mesulüz, ve maalesef ki Hollanda ve Almanya Ankara Anlaşması İş planı ve tüm başvuru süreci kat ve kat profesyonel olmalıdır. Nedeni ise Hollanda ve Almanya başvurularımızda hazırladığımız Ankara Anlaşması İş planları, İngiltere den farklı olarak özel bir birime gönderilir ve Ankara Anlaşması İş planımızın Tüm bakanlıklardan onay alması gerekir.

Bu taktir edersiniz ki çok daha ciddi, ayrıntılı ve hataya yer bırakmayacak bir şekilde hazırlanan iş planı ve genel başvuru gerektirir.

Ayrıca daha önce bahsettiğimiz gibi, Ankara Anlaşması İş Planında Vize memurları birçok sorunun cevabını arar, genel olarak bu soruları ancak bu konuda tecrübeli, başvuru gönderdiği ülkelerden tecrübeli avukatlar ile çalışan konunun uzmanı kurumlar tam olarak bilebilir.

Şunu unutmamalıyız ki Ankara Anlaşması’nın zorlayıcılığı vardır, yani biz bizlere ret verilebilecek her kapıyı kapattığımızda , kişiye düşen SGK, ve Sermaye tam olduktan ve aynı zamanda Danışman firma da Ankara Anlaşması İş Planı ve servislerini mükemmel bir şekilde yaptıktan sonra başvurumuza onay gelmesi kaçınılmazdır.

Bu nedenle İngiltere’de başvuranların Ankara Anlaşması İş Planı’nı kendileri yapmasını desteklesek te, Almanya ve Hollanda’da başvuranların şiddetle biz veya başka profesyonel bir kurumdan Ankara Anlaşması İş planı servisini almalarını öneriyoruz.

Bu, hatalı bir başvuru yapmamızı ve motivasyonumuzun ve hayallerimizin kırılmasını önleyecektir, hayatımıza yön verip hayallerimizi gerçekleştirebilecek önemli bir yatırımdır.

Ankara AnlaSmasİ İŞ FİKİRLERİ örneği İLE BAŞVURUMUZU YAPMAK: 

Ankara Anlaşması iş fikirleri üretirken dikkat etmemiz gereken en önemli 2 unsur ; SGK veya Bağkur kodlarımızın eşleştiği meslekler, ve başvuru yaptığımız ülkeye gittiğimizde gerçekten yapabileceğimiz işleri düşünmektir. Bu iki unsuru iyice düşünüp sentezlediğimizde Ankara Anlaşması iş fikrimizi de bulabiliriz.

Ancak Ankara Anlaşması iş fikirlerimizi bulurken yapacağımız en doğru unsur profesyonel ve tecrübeli bir firmadan danışmanlık alıp bu profesyonel danışmanlığın ışığında başvurumuzu güvenle yapmaktır. Belirtilmelidir ki internetten bulunan Almanya yada Hollanda Ankara Anlaşması is planı örneği ile başvuru yapan çoğu başvuran ret almıştır ve almaktadır. Bu konuda çok dikkatli olmalıyız.

 

[button text=”ÜCRETSİZ KISA DANIŞMANLIK” style=”gloss” size=”large” radius=”5″ depth=”3″ depth_hover=”5″ expand=”true” icon=”icon-gift” link=”https://euroemploy.com/ucretsiz-danismanlik/”] [/col] [/row] [scroll_to link=”#ücret”] [row] [col span=”1″ span__sm=”12″ visibility=”hide-for-small”] [/col] [col span=”10″ span__sm=”12″] [ux_text text_align=”center”]

ANKARA ANLAŞMASI İŞ PLANI ÜCRETLERİ

[/ux_text]

ANKARA ANLAŞMASI İŞ PLANI ÜCRETLERİ FİRMA’DAN FİRMAYA FARK GÖSTERİR

Evet, Ankara Anlaşması İş Planı ücretleri danışmanlık firmasından firmasına fark göstermektedir, ülkemizde  genel ortalama fiyat 5000 Euro gibi bir ücrettir Şunu belirtmeliyiz ki Euro Anatolia olarak bu fiyatı ülkemiz koşullarında yüksek buluyor ve birçok insanın karşılayamadığını kabul ediyoruz.

Ankara Anlaşması İş Planı servisi ücretlerinde dikkat edilmesi gereken nokta şudur ki çok yüksek bir fiyat vermemek, ve bütçemiz için en uygun fiyatı ararken aynı zamanda en kaliteli ve başarı kriterleri en yüksek olan firma ile çalışmaya çok dikkat etmeliyiz. 

Piyasa da çoğu Ankara Anlaşması İş Planı ücretleri yüksek olsa da, eğer başvurumuzun başarı ile sonuçlanacağını düşündüğümüz bir firmaya bu ödemeyi yapmaktan kaçınmamalı, büyük düşünmeli ve bunun hayatımızı tamamen değiştirecek büyük bir başvuru olduğunu ve bu başvuru esnasında güvende ve emin adımlarla yönlendirildiğimizden emin olmalıyız.

Euro Anatolia olarak ülkemizde Ankara Anlaşması İş Planı ücretlerini yüksek buluyor ve biz an itibari ile projenin boyutuna göre 1500 Euro’dan  başlayarak fiyat biçiyoruz, bu fiyata dönemlik olarak %10 indirim gibi çeşitli kampanyalar ekliyoruz. Euro Anatolia Danışmanlık Ücretlerini ve şuan ki kampanyalarımızı öğrenebilmek için ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK alabilirsiniz.

Eğer Ankara Anlaşması değil de Avrupa ya kısa süreli bir ziyaret yapmak isterseniz Schengen Vizesi’ni değerlendirebilirsiniz.

[button text=”ÜCRETSİZ KISA DANIŞMANLIK” style=”gloss” size=”large” radius=”5″ depth=”3″ depth_hover=”5″ expand=”true” icon=”icon-gift” link=”https://euroemploy.com/ucretsiz-danismanlik/”] [scroll_to link=”#bizimyapabilecek”] [ux_text text_align=”center”]
ANKARA ANLAŞMASI İŞ PLANI İLE İLGİLİ

BİZİM SİZLER İÇİN YAPABİLECEKLERİMİZ

[/ux_text]

Şuana kadar Ankara Anlaşması İş Planı servisi ücretlerini, Avantajlarını, ve Ankara Anlaşması İş Planı için Danışman Firma seçiminin önemini ve inceliklerini işledik. 

Eğer Türkiye’deki çoğu başvuran gibi sizde bizleri seçerseniz sizler için yapabileceklerimizden de bahsetmek isteriz.

Türkiye’de ilk ve tek sadece Ankara Anlaşması İş Planı yazımı hizmeti veren kurum olarak %93 Vize onay yüzdesini gururla sizlere bildiriyoruz.

Sadece ve sadece alanında uzman danışmanlar, avukatlar ve hatta designer’ler ile çalışıyoruz. Sizlere 7/24 hizmet sunuyor, bütün çevirilerinizi ücretsiz yapıyor, 2. ve 3. başvurularınızı eğer red alırsanız ÜCRETSİZ bir şekilde yapıyor ve başvurunuz onaylanana kadar durmadan çalışıyoruz.

Sizlere sunduklarımızdan bazıları;

[/col] [/row] [ux_banner_grid visibility=”hidden”] [col_grid span=”5″] [ux_image id=”11482″] [/col_grid] [col_grid span=”3″ height=”1-2″] [ux_image id=”11483″] [/col_grid] [col_grid span=”3″ height=”1-2″] [ux_image id=”11485″] [/col_grid] [col_grid span=”3″ height=”1-2″] [ux_image id=”11484″] [/col_grid] [col_grid span=”3″ height=”1-2″] [ux_image id=”11486″] [/col_grid] [/ux_banner_grid] [ux_banner_grid visibility=”hidden”] [col_grid span=”5″ span__sm=”11″ height=”3-4″] [ux_image id=”11482″] [/col_grid] [col_grid span=”3″ span__sm=”6″ height=”1-3″] [ux_image id=”11483″] [/col_grid] [col_grid span=”3″ span__sm=”6″ height=”1-3″] [ux_image id=”11485″] [/col_grid] [col_grid span=”3″ span__sm=”6″ height=”1-2″] [ux_image id=”11484″] [/col_grid] [col_grid span=”3″ span__sm=”6″ height=”1-2″] [ux_image id=”11486″] [/col_grid] [/ux_banner_grid] [/section] [section padding=”0px”] [row style=”large” h_align=”center”] [col span=”4″ span__sm=”12″ align=”center”] [featured_box img=”8143″ img_width=”84″ margin=”- 0px 0px 0px” icon_color=”rgb(39, 255, 0)”]

UZMANLIK


Doğru Ankara Anlaşması İş Planı çok kritik bir konudur, günümüzde malesef birçok müşterimiz yanlış danışmanlık tavsiyelerine maruz kalarak geleceklerine zarar veriliyor. Ancak korkmayın, Türkiye’nin en uzman takımı burada.

[/featured_box] [featured_box img=”11912″ img_width=”99″ margin=”- 0px 0px 0px” icon_color=”rgb(39, 255, 0)”]

7/24 İletişim İmkanı


Çalışmalarımıza başladığımız andan itibaren sizlere 7/24 iletişim imkanı sunuyor, her adımınızda size destek oluyor, herhangi bir sorunuzda Whatsapp veya direkt aramalar ile sorularınızı cevaplandırıyoruz.

[/featured_box] [/col] [col span=”4″ span__sm=”11″] [featured_box img=”8147″ img_width=”77″ pos=”center” icon_color=”rgb(67, 248, 15)”]

STRATEJİK ÇÖZÜMLER


Biz sadece işimizi yapmıyoruz, sizin başarınız bizim başarımız, yani bizim referansımız. Canla başla çalışıp doğru ve zekice stratejiler ile sizi başarıya ulaştırıyoruz.

 
[/featured_box] [featured_box img=”11911″ img_width=”84″ pos=”center” icon_color=”rgb(67, 248, 15)”]

MÜKEMMEL İŞ PLANI


Uzman danışmanlar, Avukatlar ve grafikerler ile kurşun geçirmez, vize memurlarına red vermeleri için hiçbir açık kapı bırakmayacak bir şekilde mükemmel bir iş planı hazırlıyoruz.

 
[/featured_box] [/col] [col span=”4″ span__sm=”11″] [featured_box img=”8148″ img_width=”84″ pos=”center”]

AÇIK VE HESAPLI FİYAT


Euro Anatolia olarak sizlere dürüst ve doğru olmayı tercih ediyoruz, tüm fiyatlarımız bellidir, herhangi bir gizli fiyatlandırma politikamız yoktur.

 

[/featured_box] [featured_box img=”11913″ img_width=”84″ pos=”center”]

DOĞRU YOL GÖSTERİŞ


Euro Anatolia olarak uzman danışmanlarımız ve Avukatlarımızda sizleri her adımda doğru yönlendiriyoruz böylece Vizeniniz başarıyla alıyoruz.

[/featured_box] [/col] [/row] [/section] [section padding=”0px”] [gap height=”10px”] [/section] [row style=”collapse” width=”full-width” visibility=”show-for-medium”] [col span=”7″ span__sm=”12″] [ux_banner height=”500px” height__sm=”250px” bg=”8101″ visibility=”hide-for-medium”] [text_box width__sm=”60″ position_x=”50″ position_y=”50″] [/text_box] [/ux_banner] [/col] [/row] [row style=”collapse” width=”full-width”] [col span__sm=”12″] [ux_slider bullets=”false” timer=”2000″] [logo img=”11754″ height=”90px”] [logo img=”11808″ height=”90px”] [logo img=”11755″ height=”90px”] [logo img=”11828″ height=”90px”] [logo img=”11830″ height=”70px”] [logo img=”11832″ height=”80px”] [logo img=”11467″ height=”90px”] [logo img=”11756″ height=”90px”] [logo img=”11472″ height=”90px”] [/ux_slider] [gap] [section label=”Crowdfunding” padding=”113px” border=”0px 0px 0px 0px” border_margin=”- 0px 0px 0px” visibility=”hide-for-medium”] [row_inner] [col_inner span__sm=”12″ padding=”16px 0px 0px 0px” margin=”-60px 0px -92px 0px” align=”center”]

SONUÇ SAYACI

ANKET SONUÇLARI

Kurşun geçirmez stratejilerle ve gururla sunduğumuz müşterilerimize özen göstererek;

[row_inner_1 style=”collapse”] [col_inner_1 span=”8″ span__sm=”12″ span__md=”10″] [gap] [row_inner_2 style=”collapse”] [col_inner_2 span=”4″ span__sm=”4″ animate=”bounceIn”] [featured_box img=”6715″ img_width=”99″ pos=”center” font_size=”large”]

93%

Vize başarıyla alındı

[/featured_box] [/col_inner_2] [col_inner_2 span=”4″ span__sm=”4″ animate=”bounceIn”] [featured_box img=”6717″ img_width=”107″ pos=”center” font_size=”large”]

11358800

BÜTÇE KURTARILDI

[/featured_box] [/col_inner_2] [col_inner_2 span=”4″ span__sm=”4″ animate=”bounceIn”] [featured_box img=”6716″ img_width=”99″ pos=”center” font_size=”large”]

1253

MEMNUN MÜŞTERİ

[/featured_box] [/col_inner_2] [/row_inner_2] [/col_inner_1] [/row_inner_1] [/col_inner] [/row_inner] [/section] [/col] [/row] [ux_banner height=”341px” height__sm=”383px” bg=”11436″ bg_overlay=”rgba(27, 28, 34, 0.55)” bg_pos=”64% 30%” visibility=”show-for-small”] [text_box width=”48″ width__sm=”100″ position_x=”5″ position_x__sm=”50″ position_y=”0″ position_y__sm=”95″ text_align=”left”]

GELECEĞİNİZE İYİ DAVRANIN

[button text=”ŞİMDİ ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK AL” style=”gloss” size=”xlarge” animate=”bounceInUp” radius=”21″ expand=”true” icon=”icon-gift” link=”https://euroemploy.com/ucretsiz-danismanlik/”] [/text_box] [/ux_banner] [ux_banner height=”321px” height__sm=”266px” bg=”11436″ bg_overlay=”rgba(27, 28, 34, 0.55)” bg_pos=”14% 1%” visibility=”hide-for-small”] [text_box width=”80″ width__sm=”73″ position_x=”5″ position_x__sm=”50″ position_y=”15″ position_y__sm=”15″ text_align=”left”] [ux_text text_align=”center” text_align__sm=”center”]

GELECEĞİNİZE İYİ DAVRANIN

[/ux_text] [button text=”ŞİMDİ ÜCRETSİZ KISA DANIŞMANLIK” style=”gloss” size=”xlarge” animate=”fadeInLeft” radius=”18″ depth=”3″ expand=”0″ icon=”icon-gift” link=”https://euroemploy.com/ucretsiz-danismanlik/”] [/text_box] [/ux_banner]

Ankara Anlaşması iş planı başvurudaki en önemli unsurdur, iş planı ile profilimizi, yeteneklerimizi, piyasa ve market analizlerimizi, başvurduğumuz ülkede işimizi nasıl yöneteceğimizi, rekabet ve SWOT analizimizi ve ayrıca finansal tablolarımızı gösterebilir, kuracağımız işin başarılı ve ülkeye katkılı olacağını vize memurlarına kanıtlayabiliriz.

Ankara Anlaşması İş planı/business plan’ı en az 40 sayfa olup, datalandırılmalı, deneyimli bir danışman tarafından yazılarak gideceğiniz ülkeden bir göçmenlik avukatınında onayından geçmelidir.

Ankara Anlaşması business plan ücretleri danışmanlık firmasından firmasına değişmektedir. Piyasa fiyatı ile 5000 Euro kadar olmasına rağmen, Euro Anatolia olarak sermayenizin durumuna göre sizlere bir fiyat biçiyoruz, çünkü sermayesi yüksek bir başvuruda iş planı çok daha ayrıntılı, uzun ve çalışan alımlarına yer verilmektedir.

Ankara Anlaşması Business Plan/İş Planını hazırlayan firma profesyonel avukatlar, grafikerler ve danışmanlar ile çalışmalı, çeviriler yaptırmalı, ve sayfanın üzerinde datalara ve kanıtlara dayandırılmış profesyonel bir iş planı hazırlayabilmek için birçok mesai kullanmalıdır. Bu nedenle Ankara Anlaşması İş Planı ücreti Euro Anatolia Danışmanlık nezdinde değerli ve yeterlidir.

Ankara Anlaşması İş Planı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için sayfamızı ziyaret ediniz.